Adam Davidsson


Sång, piano och blås

Egenskriven, specialskriven, välkänd

och okänd musik - allt efter önskemål!

Sång och spel från hjärtatI över 20 år av mitt liv har jag framträtt med sång och musik. På konserter, i gudstjänster, på caféer och i alla möjliga sammanhang har jag musicerat med stort engagemang.Från sångstunder på ålderdomshem i åttaårsåldern till TV-framträdanden i vuxen ålder. I sekulära och religiösa, lokala och internationella, elektroniska och akustiska sammanhang.Jag anpassar alltid program efter sammanhang och har såväl egenskriven som välkänd musik på repertoaren.Kontakta mig gärna för att diskutera engagemang!

adam.e.davidsson@gmail.com


Aktuella projekt


Här kan du se, och delvis höra, projekt som för närvarande är aktuella.

Klicka på bilderna för att läsa mer och lyssna på exempel.

Konsertprogram


Kammarkonsert, Musik i sommar-kväll, lunchkonsert, årsmötes-högtid, sammankomst med logen? Allt detta har jag gjort och kan, på egen hand eller i samarbete med er, sätta ihop ett specialsytt program för.

Musik vid gudstjänst


Vigsel, dop, begravning eller gudstjänst. Med tusentals sånger och melodier  i notarkivet och många års erfarenhet medverkar jag gärna vid allt det ovanstående. Även borgerliga vigslar och begravningar.

Café- och restaurangmusik


Små lugna jazzmelodier, italienska schlagers, klassiska pianostycken. Vad du som driver café eller restaurang än önskar för bakgrunds-musik eller underhållning så är jag villig att ordna det!